1
در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره اقامت اسپانیا با خرید ملک ” پاسخ خواهیم داد. پاسخ مدیر :با سلام دوست عزیز بسیار بعید ودور هستش از این طریق اقامت بگیرید. افراد خارجی و شهروندان دیگر شهرهای ازبکستان در صورتی که آپارتمان‌های نوساز به ارزش یاد شده‌ خریداری کنند و مالیات دولتی‌ را به مقدار 5 و 10 درصد ارزش اموال غیرمنقول‌ پرداخت کنند، از امکان گرفتن اقامت در شهر و استا
1
تلاش برای گرفتن تابعیت کشورهای اروپایی، مسئله‌ای فراگیر بین پناهندگان مسلمان است و گاهی این امر به قیمت تغییر دین تمام می‌شود. مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل به دلیل رایگان بودن و امکان ارائه بورسیه بهترین راه است که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی و پیدا کردن کار در ایتالیا و پرداخت مالیات به دولت اقامت 5 ساله دریافت کرده و پس از آن میتوانند جهت اقامت دائم و پاسپورت ایتالیایی اقدام نمایند.
1
اگر شما میخواهید به آلمان مهاجرت کنید و یا هم اکنون در آلمان زندگی می کنید، برای شما قوانین مهاجرت بسیار مهم می باشد. امکان ارائه مدارک توسط پست یا بوسیله نماینده متقاضی وجود ندارد. ۲٫ فرزند متولد لیتوانی می‌بایست همان مجوز اقامت کشور لیتوانی را دریافت کند که والدینش و یا یکی از آنان داراست همچنین مدت زمان اعتبار مجوز نیز برابر با مدت زمان اعتبار مجوز اقامت یکی از والدینش است.
1
متقاضیان با سرمایه گذاری در کشور مورد نظر می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکفل، مجوز اقامت امریکا را در مدت three ماه کاری پس از ارائه کامل مدارک، بدون ریسک دریافت کنند. دقت داشته باشید که خرید زمین خالی در این روش کاربردی ندارد و فقط باید ملک خریداری کنید. شرایط سنیتون بخاطر اینکه بالای 30 سال هستند کار پذیرش و ویزاتون رو دشوار میکنه. اگر مالک کشتی قصد تغییر طبقه بندی را دارد باید در ز
1
ما برای بهبود خدمات خود از کوکی‌ها استفاده می‌کنیم. برای این منظور شما باید اثبات نمایید که شرایط مالی لازم را برای پشتیبانی از خود ، همسر و فرزندان، والدین و سایر افراد همراه خود را دارید برای این منظور داشتن حقوق بازنشستگی ، درامد ثابت تا میزان تعیین شده، بورس تحصیلی ، حقوق و دستمزد، بیمه اجتماعی و عمومی دولتی و یا خصوصی و… را باید داشته باشید.
1
اقامت اروپا به شیوه سرمایه گذاری را در این مقاله بشناسید. وضعیت مناسب سرمایه گذاری در گرجستان : گرجستان، فرصت‌های بسیار مناسبی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می دهد، هر شخص سرمایه‌گذاری که حداقل مبلغ ۳۰۰ هزار لاری گرجستان را در این کشور سرمایه‌گذاری کند، می‌تواند اقامت دائم این کشور را در ابتدای امر اخذ کند.
1
متقاضیان با سرمایه گذاری در کشور مورد نظر می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکفل، مجوز اقامت امریکا را در مدت three ماه کاری پس از ارائه کامل مدارک، بدون ریسک دریافت کنند. در حال حاضر پروسه تمکن مالی در کشور اسپانیا ساده ترین روش دریافت اقامت دائم این کشور است. در غیر اینصورت مدارک از وی پذیرفته نخواهد شد. همچنین متقاضی بایستی از فرم های مربوطه و سایر مدارک تکمیلی فتوکپی روی کاغذ با سایز
1
با در نظر گرفتن افزایش تقاضا برای مهاجرت به خارج از کشور بخصوص برای قشر جوان و به منظور ساخت آینده ای بهتر، شاهد کوچ بسیاری از متقاضیان به کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا و همچنین کشورهای اروپایی نظیر آلمان، اتریش، انگلستان و یا حتی حوزه اسکاندیناوی هستیم. متقاضی اصلی باید ماهیانه حداقل 1.000 دلار آمریکا را به عنوان مستمری دریافت کند. از طریق سفارت اسلواکی در تهران - مدت زمان کل فرآیند حدود ۳۰